Skift Til E-Cigaret..

 ..Det er Sund Fornuft !

 

 E-cig.. Føles som rygning

E-cig.. Ser ud som rygning

E-cig.. Smager som rygning

Elektronisk Cigaret der ryger som en rigtig cigaret !

GoEcig Shop

Go Ecig Info

 

Kontakt os

Forhandlere

Elektronisk Cigaret Du Kan Ryge Overalt - Ingen Passiv Rygning - Ingen Kræft Fremkaldende Stoffer !!

 

 

 

 

Hvorfor er E-cigaretten bedre at ryge ?

 

 


De fleste rygere ved det jo nok efterhånden.. At det er farligt at ryge !
Men hvad ikke alle er klar over er at der i dag er tilsat så meget skidt til tobakken i en cigaret at man faktisk kan undre sig over at det er lovligt.

E-cigaretten bryder den udvikling ved slet ikke at indeholde kræftfremkaldende stoffer eller stoffer som forstærker nikotinens afhængighed.

\"Enrygende cigaret

Tobakken er i dag tilsat et ukendt antal fremmede stoffer..
..og da cigaretpakningerne ikke har nogen
varedeklaration, og tobaksindustrien i øvrigt er god til at holde på sine hemmeligheder, så er det umuligt at vide nøjagtigt hvad stoffernes sammensætning, mængde og egentlige formål er.

Vi ved dog at en del er tilsat for at forøge din trang til at ryge, og for at øge din afhængighed af cigaretterne, således er tilsat stoffer som forstærker nikotin afhængigheden og enda stoffer som I sig selv er afhængigheds skabende, muligtvis enda mere end nikotinen.

Vi ved også at en del er tilsat for at gøre det nemmere at ryge og for at skjule generne ved rygning, feks er Papiret imprægneret med salpeter, som gør, at cigaretten kan brænde af sig selv, og der er i tobakken tilsat bla. lakrids for at mindske hosten.. noget storrygeren måske vil nikke genkendende til om morgenen, når der skal 3-4 smøger til for at fjerne morgen hosten ?

Det vil sige at smøgen nu er så smart designet, at ikke nok med at den skader dit helbred, men du er også nødt til at ryge videre på den for ikke at mærke generne, og samtidig øges din afhængighed hele tiden så rygetrangen bliver sværere og sværere at bryde.

Elektronisk Cigaret
Indholdet i en cigaret :

Tobaksrøg indeholder i dag mere end 4.000 kemiske stoffer, hvoraf mange er giftige, mutagene eller kræftfremkaldende. Enkelte stoffer radioaktive.

I tobaksrøg forefindes blandt andet:

Mængden af disse stoffer kan variere meget fra det ene cigaretmærke til det andet. Det gælder især for tjære- og nikotinindholdet.

Elektronisk Cigaret med nikotin
Sundhedsrisiko ved tobaksrygning :

Tobaksforbrug og især cigaretrygning er en af de vigtigste årsager til dødsfald, som kunne være undgået. Rygning under svangerskabet medfører risiko for uønsket abort og undervægtige nyfødte. Rygning forøger sandsynligheden for hjertestop og en række kræftsygdomme. Den fremskynder også ældningsprocesserne og kan fremkalde for tidlig alderdom.

Rygning øger stofskiftet og kan på den måde nedsætte rygerens vægt en smule.
Nikotin er en effektiv sultdæmper, og tidligere rygere udvikler ofte spisevaner med junk food, når de forsøger at mætte tobakshungeren med småspisning. En tredjedel af dem, som holder op med at ryge, forøger deres vægt.

Cigaretrygning er en af de vigtigste årsager til lungekræft, som desuden er én af de mest almindelige dødsårsager blandt rygere. Visse andre lungeproblemer, f.eks. lungeemfysem, henføres også til cigaretrygning. Tobaksindustrien prøvede i mange år at benægte, at der er en sammenhæng, og man modsatte sig medicinsk forskning, som forsøgte at bevise den.

 

Indholdet i en Elektronisk Cigaret :

Når du ryger E-cigaretter, nedsætter du drastisk inholdet af stoffer du intager når du ryger.

E-cigaret refiller indeholder :

 • Nikotin (du kan dog også vælge uden indhold af nikotin)
 • Propylen Glycol
 • Aroma stoffer

Nikotin & Propylen Glycol er stoffer der allerede findes i almindelige tobaks cigaretter, (Propylen Glycol er i en cigaret det der holder tobakken fugtig.. )

Aroma stoffer anvent I elektroniske cigaretter er udelukkende naturlige, dvs. feks til Mint smag er anvent rigtig pebermynte, til Orange smag er anvent skræl fra appelsiner osv.

Propylen Glycol.. bruges i en række fødevarer og til røg-maskiner feks. på teatre eller ved koncerter.

 

Kontakt Os :

Har du spørgsmål til ovenstående, til siden, vores produkter eller brug for hjælp til ordre bestilling eller andet, kontakt os da venligst via vores kontant side eller via email support@goecig.dk 

 

 

 Køb Din E-Cigaret Her

 

 

 

 

Fordelene ved en Elektronisk Cigaret :

 • Ingen tjære, kræftfremkaldende stoffer eller giftige tilsætnings stoffer.
 • Ikke skadelig for miljø eller andre mennesker, Ingen fare for pasiv rygning.
 • Anvender ikke antænding, og derved heller ikke den fare ved kemiske reaktioner der opstår ved antændelse af de ca 4000 stoffer der findes I almindelige cigaretter. læs mere her
 • Ingen brandfare, glød eller forbrændings-røg, kan derfor anvendes sikkert mange steder hvor der ellers er fare for brand.
 • Billigere at ryge end almindelige cigaretter.
 • Ingen dårlig ånde eller tøj der lugter af tobaksrøg.
 • Kan ryges i kombination med, eller helt i stedet for, almindelige cigaretter uden oplevelser af abstinenser eller humørsvingninger ved skift.
 • Ingen misfarvning af tænder, bolig eller andet der ellers gulnes af tobaksrøg.
 • Du har stadig samme følelse af at ryge, kan indhalere og enda stadig blæse røgringe

 

 

 

GoEcig.dk forhandler kun Elektroniske Cigaretter af højeste kvalitet.. vore produkter er alle testede og CE & RoHS certificerede..
..og så sælges de til Danmarks bedste priser !

BESØG WEB SHOPPEN NU !

 ©Copyright 2008-2009 GoEcig.dk All rights reserved©
Alt Billede materiale, Tekster og indhold tilhører
www.goecig.dk hvis ikke andet angivet og må ikke kopieres uden skriftelig tiladelse.
All images, content & intellectual material are copyright of GoEcig.dk